Гарячий душ у спеку: загарбники у Маріуполі поставили намети «для гігієнічних процедур»

Відео

У захопленому Маріуполі загарбники біля роздачі «гуманітарки» поставили поліетиленові намети з водою «для гігієнічних процедур».

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Маріуполь. Можна прийняти гарячий душ. Правда, лише біля ТЦ “Метро” в гуманітарному штабі єдиноросів. І лише з 11 до 16. В саму спеку. Без коментарів», - написав Андрющенко.

Він оприлюднив відео с місця події, де можна побачити ці поліетиленові намети, на яких наклеєний папір із написом: «Пункт для осуществления гигиенических процедур». І навколо люди з пакетами у руках стоять у чергах на 30-градусній спеці.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: У Маріуполі вулиці завалені горами сміття

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Наразі йому загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».