Учасники бійки біля одеського нічного клубу вирішили піти до армії

Учасники резонансної бійки біля нічного клубу в Аркадії, що сталася 5 червня під час комендантської години, після бесіди з правоохоронцями вирішили піти служити в армію

Про це повідомляє у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Учасники бійки в Одесі (Аркадія), яку влаштували нетверезі молодики і яка викликала значний суспільний резонанс, ідентифіковані правоохоронцями. Після профілактичної бесіди чоловіки виявили бажання отримати, згідно з чинним законодавством, повістки до відповідного територіального центру комплектування та соціальної підтримки», - зазначив Братчук.

Читайте також: В Одесі за держзраду судитимуть інформатора, який зливав фсб дані про ЗСУ

За його словами, після проходження медогляду і співбесіди «громадяни отримають розподілення до однієї з військових частин з метою участі у захисті та обороні України у воєнний час».

Як повідомлялося, викладений у Фейсбуці відеозапис бійки серед натовпу в комендантську годину біля нічного клубу в Аркадії викликав хвилю обурення жителів Одеси. Голова обласної військової адміністрації Максим Марченко закликав правоохоронців належно відреагувати на порушення вимог комендантської години.