Голова Сумської ОВА розповів, як відновлюють область після окупації

Фото

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький розповів, як відновлюють Сумщину після окупації: дорожні служби проводять ямкові ремонти на дорогах, розбитих військовою технікою, волонтери розбирають завали в розбомбленій Охтирці.

Про це він повідомив у своєму Фейсбуці, передає Укрінформ.

"В усіх районах області продовжується ямковий ремонт. Сьогодні ремонтували дорожнє покриття на ділянках доріг Н-12 «Суми-Полтава», Р-61 «Батурин-Конотоп», Р-44-45 «Глухів-Суми-Богодухів», - повідомив Живицький.

Також голова ОВА відзначив, що на Сумщині розпочали відновлення дороги Шевченкове – Великий Самбір – Дептівка. Ділянка потребує ремонту по Конотопському району після пошкодження ворожою технікою росії.

Зі слів Живицького, волонтери та спеціальні служби продовжують розбирання завалів на ТЕЦ в Охитрці. Її розбомбили вакуумними бомбами у березні на початку широкомасштабного вторгнення.

Читайте також: Вертоліт рф завдав ракетного удару по території між Харківщиною і Сумщиною

У місті Тростянці тривають роботи з прибирання та благоустрою вулиць та доріг у місті.

Як раніше повідомляв Укрінформ, на роботах задіяні волонтери із організації "Добробат", яка діє на Сумщині. Працюють на добровольчих засадах і чоловіки, і жінки. Для того, аби взяти участь у відбудові регіону, люди попередньо реєструються та вказують свої професії.

Як повідомлялося, Сумщина - один із регіонів, який найбільше постраждав від повномасштабного вторгнення росії, область місяць була під окупацією ворога, ЗСУ звільнили Сумщину 26 березня.

Фото: Дмитро Живицький, Фейсбук