За добу ворог 36 разів обстріляв Луганщину

Фото

На Луганщині за минулу добу, 17 травня, поліція зареєструвала 36 фактів обстрілів території області військами рф, серед них й ті, які відбулись у попередній період. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені.

Про це повідомляє Національна поліція України в Телеграмі, передає Укрінформ.

Зазначається, що російські війська не припиняють нищити інфраструктуру: внаслідок обстрілів пошкоджено 14 багатоквартирних будинків, 2 приватні будинки, СТО, 4 торговельні кіоски, 2 будівлі заводу та приватний автомобіль у м. Сєвєродонецьк. У Лисичанську пошкоджено 2 приватні будинки. 3 приватні будинки пошкоджено у с. Врубівка та два у с. Комишуваха.

Читайте також: Масовані артобстріли Луганщини та бої по всій лінії фронту на Донеччині - зведення ОВА

За минулу добу, 17 травня, поліція, представники органів місцевої влади та волонтери евакуювали 76 людей, у тому числі 14 дітей. З с. Врубівка евакуйовано 8 людей, серед яких 1 дитина, з Гірської громади евакуйовано 32 людини, з яких 7 дітей, з міст Сєвєродонецька та Лисичанська 36 людей, з яких 6 дітей.

Як повідомлялося, на Луганщині 17 травня виявили чотирьох загиблих внаслідок обстрілів російських військ - у Привіллі, Золотому і Попасній.