росіяни за добу тричі обстріляли Харків з артилерії

Фото

За добу російські війська завдали по Харкову 3 обстріли із артилерії та РСЗВ, зранку 1 травня ворог обстрілює Дергачівську громаду.

Про це повідомив в Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«За добу росіяни завдали по Харкову 3 обстріли із артилерії та реактивних систем залпового вогню. Постраждали Салтівка, П’ятихатки, район аеропорту. Ворог зменшив інтенсивність обстрілів, це заслуга ЗСУ, які звільняють населені пункти Харківщини від окупації. В тому числі і ті, звідки росіяни обстрілювали житлові квартали Харкова», - зазначив голова.

Рятувальники Харківщини ліквідували 15 пожеж, що виникли через обстріли: в Немишлянському районі Харкова, Ізюмському, Харківському, та Чугуївському районах. За добу 1 людина постраждала у Балаклійському районі.

«Не варто втрачати пильність. Буквально кілька годин тому окупанти знову обстріляли Дергачівську громаду, є 1 постраждалий», - зазначив керівник ОВА і оприлюднив фото з наслідками тривалих обстрілів Дергачів.

Читайте також: Ворог випалює Сєвєродонецьк по квадратах, обстріли не припиняються

Як повідомлялося, 24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.