На Луганщині росіяни знайшли одяг військових ЗСУ – можливі провокації

На Луганщині російські загарбники у формі українських військових тепер можуть чинити різні провокації, можуть вбивати мирне населення, щоб звинуватити в цьому ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону UAразом повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, йдеться у Телеграмі Луганської ОВА.

«У нас є підтверджена інформація на 100%, що вони (російські загарбники – ред.) знайшли декілька контейнерів з одягом наших військових. Ну а надалі, як вони вже будуть використовувати… Ну, на жаль, ми не можемо завчасно там сказати, на які саме провокації вони вже готові піти. Тому що чого тільки ми ще не бачили на Луганщині за час російської агресії», - сказав Гайдай.

Читайте також: У Попасній загарбники розстріляли два евакуаційні автобуси

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні залишалося понад 60 тис. мирних мешканців, які відмовлялися евакуюватися.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.