На Київщині відновили рух 12 тимчасовими переправами, ще чотири - в роботі

Фото

У Київській області відновлено рух дванадцятьма тимчасовими переправами, ще чотири переправи в роботі. 

Як передає Укрінформ, про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в Телеграмі.

"Київщина. На 12 тимчасових переправах відновлено рух, ще 4 – в роботі. Відсьогодні Укравтодор розпочав прибирати вулиці селища Горенка", - написав він.

Тимошенко також нагадав, що вже завершено прокладання водогону до Ірпеня, і місто поєднано з водопровідною системою Києва, вода в Ірпінь постачатиметься зі столичних водопровідних станцій.

Він зауважив також, що в селі Михайлівка-Рубежівка та Немішаєвській ТГ повністю відновлено надання послуг із централізованого водопостачання. В селах Іванківської громади у 34 населених пунктах із 42 знову є вода.

Крім того, Тимошенко зауважив, що за минулу добу аварійні бригади повністю або частково відновили електропостачання у таких населених пунктах Бучанського району: Ніжиловичі, Наливайківка, Бондарня, Мирча. Та у селах Вишгородського району: Нові Макалевичі, Піски, Степанівка, Карпилівка, Романівка, Черемошна.

За повідомленням Тимошенка, вже відновлено розподіл газу в 111 населених пунктах Київщини. Протягом доби піротехнічними підрозділами обстежено понад 500 га території Київщини та знешкоджено 404 вибухонебезпечних предмети.

Як повідомлялося, з початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України внаслідок бойових дій зруйновано 23 тис. км доріг та близько 300 штучних споруд.