ППО збила на підльоті до Одеси ворожу ракету, випущену з Криму

У понеділок, 25 квітня, підрозділ українських ППО знищив крилату ракету, випущену з Криму в напрямку Одеської області, інша ракета впала в Чорне море.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграмі голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

«Сьогодні зі сторони окупованого Криму противник намагався нанести ракетний удар з берегового комплексу «Бастіон» по Одеській області. Одна з випущених ракет упала в море, а іншу збив підрозділ протиповітряної оборони ЗСУ ПО України», - зазначив Марченко.

Очільник області сказав, що 25 квітня провів зустріч з віцеспікерами сеймів Польщі та Литви, на якій обговорили теми будівництва житла для вимушених переселенців та підтримки України у наданні статусу кандидата у члени Євросоюзу.

Читайте також: Українська ППО знищила ворожий літак Су-34 на Харківщині

Як повідомлялося, 23 квітня ворог випустив з акваторії Каспійського моря по Одесі вісім ракет. Воїни зенітних ракетних підрозділів знищили три з них, інші ракети вразили військовий об’єкт та два житлові будинки. У результаті обстрілу загинули сім осіб, а ще 18 зазнали поранень. Крім того, українські ППО збили 23 квітня дві ворожі ракети, націлені на об’єкти порту «Південний».