Новодружеськ на Луганщині залишився без газу через обстріли ворога

Уночі росіяни знову обстріляли Новодружеськ на Луганщині, місто залишилося без газу.

Про це повідомив у Телеграмі голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"Вночі обстріляний Новодружеськ – зруйновані будинки, місто без газу... Після опівночі росіяни відкрили вогонь по житлових будинках. Зайнялися два в центральній частині міста, скільки ще пошкоджено уламками та вибуховою хвилею – встановлюємо. В місті перебито газопровід. Зранку аварійна служба перевірятиме, як швидко його можна відремонтувати", - написав очільник ОВА.

Декілька разів за ніч ворог також обстріляв місто Гірське.

Читайте також: На Луганщині збільшилася кількість обстрілів, область бомбардують шість літаків рф

Крім того, піротехнічними розрахунками ДСНС у Лисичанську перевірено 10 будинків, які раніше опинялися під обстрілами. У семи з них залишків вибухонебезпечних предметів не знайдено, у трьох своєчасно виявили нерозірвані реактивні снаряди.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.