На Чернігівщині виявили покинутий росіянами склад боєприпасів

Фото

Сховок російських боєприпасів виявили співробітники управління карного розшуку поліції Чернігівщини спільно з кримінальним блоком Ніжинського райвідділу.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області в Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Співробітники управління карного розшуку поліції Чернігівщини спільно з кримінальним блоком Ніжинського райвідділу поліції виявили сховок ворожих військ – 170 мінометних мін калібру 120 мм. Боєприпаси буде передано Збройним силам України", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поліцейські встановили місцезнаходження імпровізованого складу боєприпасів в ході відпрацювання оперативної інформації, отриманої від небайдужих місцевих мешканців. В одному з сіл Ніжинського району на закинутому тракторному стані виявили 65 запакованих ящиків з мінометними мінами калібру 120 мм (по дві в кожному), та ще 40 мін без упаковки. Боєприпаси датовані 1986 роком випуску", - йдеться в повідомленні.

Усі боєприпаси буде передано Збройним силам України.

Як повідомляв Укрінформ, понад місяць Чернігів перебував під авіаційними бомбардуванням та артилерійськими обстрілами російських військ. Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко повідомив, що внаслідок російських бомбардувань та обстрілів Чернігова в місті загинули понад 700 людей.

Читайте також: На Київщині знайшли склад із російськими боєприпасами - майже 100 ящиків

За період ведення бойових дій з російськими загарбниками на Чернігівщині було зруйновано 16 мостів та шляхопроводів.