Російські загарбники викрали ексголову Херсонської ОДА

Загарбники викрали колишнього голову Херсонської ОДА та облради, експарламентарія Андрія Путілова.

Про це у Фейсбуці повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань, передає Укрінформ.

«Сьогодні вранці в Суворовському районі Херсона російські окупанти викрали народного депутата України 7 скликання, колишнього голову Херсонської ОДА Андрія Путілова», - написав Хлань.

Андрій Путілов був обраний до Верховної Ради 7-го скликання від партії «УДАР» Віталія Кличка. З грудня 2014 року працював на посаді голови Херсонської ОДА. З грудня 2015 року він очолював Херсонську облраду (обраний депутатом облради від БПП). У вересні 2016 року Херсонська обласна рада звільнила Путілова з посади голови ради згідно з поданою ним заявою.

Читайте також: На Запоріжжі загарбники викрали 106 людей, 63 залишаються в полоні

Останніми роками Путілов не займався політичною діяльністю.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники викрадають мирних жителів Херсонської області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти. Загальна кількість викрадених окупантами людей невідома.

Для Херсонської області створили захищений чат-бот, який допоможе встановити долю зниклих жителів регіону.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Її війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.