Обстріли Рубіжного: одна людина загинула та ще п'ятеро постраждали

У Рубіжному Луганській області внаслідок обстрілів військами рф одна людина загинула, ще п’ятеро отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

“У Рубіжному п’ятеро постраждалих і одна загибла людина, в області зруйновано ще 11 будинків. Це наслідки учорашніх обстрілів російською армією житлових кварталів Рубіжного, Лисичанська, Попасної, Сєвєродонецька, Тошківки”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Рубіжному ворог влучив у цистерну з азотною кислотою

За словами керівника ОВА, артобстріли росіян завдали шкоди двом багатоповерхівкам та дев’ятьом приватним будинкам. У старій частині Сєвєродонецька стялося займання гаражів, у Рубіжному – цистерни з азотною кислотою, попередньо – без наслідків. У будинку в Попасній вигоріли одразу три поверхи. Під час ворожого вогню загинув житель Рубіжного, ще п’ятеро місцевих жителів отримали поранення. Сімох вдалося живимил дістати з-під завалів. Рятувальники впоралися із сімома пожежами у житловому фонді Луганщини.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок російської агресії військова і гуманітарна ситуація на Луганщині загострюється, влада рекомендує жителям евакуюватися.

Читайте також: З Луганщини евакуювали 5 квітня майже 1200 мирних мешканців

24 лютого президент рф путін розпочав масштабне вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.