Ворог новими атаками хоче зірвати успішний старт посівної кампанії на Одещині

Ракетними ударами по об’єктах критичної та військової інфраструктури ворог намагається ще й зірвати посівну кампанію, що успішно триває в Одеській та інших областях України.

Про це зазначив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук під час спільного телемарафону UAразом , передає Укрінформ.

«Близько опівночі (проти 4 квітня - ред.) по Одесі вдарили кількома ракетами по одному з об’єктів міста. Наразі інформація щодо постраждалих уточнюється... Бачимо, що ворог обрав стратегію знищення об’єктів критичної та військової інфраструктури. Зокрема, мова йде про базу зберігання пального», - зазначив Братчук.

На його думку, це пов’язано не лише з воєнними діями, а також із посівною кампанією, що успішно триває в Одеській та інших областях України. Ворог намагається перешкодити хліборобам закласти основи майбутнього урожаю.

Речник ОВА додав, що ракетний удар було завдано з боку тимчасового окупованого Криму.

Читайте також: Випущені по Одесі ворожі ракети не влучили в ціль, пошкоджені нежитлові будівлі

Як повідомлялося, 3 квітня Одесу атакували з повітря.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.