Футболіста Тимощука позбавили звання почесного громадянина Луцька

На засіданні сесії міської ради депутати позбавили футболіста Анатолія Тимощука звання почесного громадянина міста Луцька.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Луцької міської ради, передає Укрінформ.

«Депутати Луцької міської ради позбавили Анатолія Тимощука звання “Почесний громадянин міста Луцька”. За це рішення проголосувало 35 депутатів», - ідеться у повідомленні.

У міськраді наголошують, що у час, коли Україна потерпає від військової агресії росії, Анатолій Тимощук не зробив жодної публічної заяви із цього приводу та не зупинив свою співпрацю з футбольним клубом країни-агресора. Таким свідомим вибором продовжує працювати на окупантів та дискредитує високе звання “Почесний громадянин міста Луцька”.

Як повідомляв Укрінформ, батько Анатолія Тимощука, який проживає у Луцьку, записався до терооборони і постійно спілкується з сином, який зараз живе у Санкт-Петербурзі.

24 лютого президент путін оголосив про початок російського вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять російській агресії.