Одеська ОВА закликає не реагувати на погрозливі смс-повідомлення від ворога

Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко закликав жителів області не реагувати на смс-повідомлення, які розсилає ворог, із погрозами та пропозиціями щодо «співробітництва».

Про це він сказав у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

За словами Марченка, противник продовжує здійснювати інформаційно-психологічні операції в області. Наразі жителям Одещини надходять смс-повідомлення з погрозами та пропозиціями «співпрацювати» із загарбниками.

«По-перше, прошу не реагувати наших громадян на такі повідомлення. По-друге, хочу сказати російським військовим: на українській землі єдине «співробітництво», на яке ви можете розраховувати, – наші кулі у ваші голови! Тисячі ваших співслужбовців уже в цьому пересвідчились», - заявив голова ОВА.

Марченко також зауважив, що противник намагався 26 березня висадити диверсійно-розвідувальні групи на узбережжі Одещини, але українські військові вчасно помітили ворожі катери, відкрили вогонь і змусили ворога відступити.

Як повідомлялося, російська армія продовжує розвідувати берегову смугу та акваторію Чорного моря, однак ППО успішно дає відсіч противнику.