Французький музикант привіз до Чернівців тонну гуманітарної допомоги

Французький музикант Жан-Марі Леруа привіз до Чернівців тонну гуманітарної допомоги та виконав на органі Державний Гімн України.

Про це повідомляють у пресслужбі Чернівецької міської ради, передає Укрінформ.

"Французький органіст Жан-Марі Леруа обожнює Чернівці та є нашим частим гостем. Цього не змінила навіть війна. Музикант привіз тонну гуманітарної допомоги: їжу, медикаменти, засоби гігієни та багато іншого", - йдеться у повідомленні.

Втім підтримка не обмежилася матеріальною допомогою. Жан-Марі одягнув свою вишиванку та зіграв на органі Державний Гімн України, віддавши шану українській незламності та любові до свободи.

Музикант розповів, що кожен свій день розпочинає з українських новин, оскільки не зміг залишитися осторонь. Тож у цей складний час і приїхав до Чернівців.

"Українці переможуть, бо Україна на стороні добра", – зазначив Жан-Марі Леруа.

Як повідомляв Укрінформ, за перший місяць широкомасштабного російського вторгнення із Гуманітарного штабу Буковини відправили вже більше двох тисяч тонн різноманітних вантажів, які отримали постраждалі від бомбардувань регіони України.

24 лютого президент рф володимир путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Чернівецька міська рада