Родичам загиблих від обстрілу аеродрому лучан виділили по 100 тисяч

Родинам жителів Луцька, які загинули 11 березня внаслідок російського авіаудару по військовому аеродрому, з міського бюджету виділили по 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради, передає Укрінформ.

«Ці кошти передбачені для надання матеріальної допомоги в розмірі по 100 тис. грн сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил на сході України та відбитті військової агресії Російської Федерації проти України. Зокрема, допомогу отримають сім'ї Гринюка Вадима Олеговича та Кошіля Івана Анатолійовича», - зазначено у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 11 березня внаслідок обстрілу луцького аеродрому загинули четверо людей. З них двоє лучан - Вадим Гринюк, 1994 року народження, був заступником командира 130 роти охорони та Іван Кошіль, 1987 року народження, стрілець-снайпер взводу охорони цієї ж роти.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.