Гайдай назвав фейки Кадирова про 500 «звільнених» дітей на Луганщині хворобливою фантазією

Керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай назвав хворобливою фантазію російського агресора інформацію про нібито 500 «звільнених» ними у селі дітей на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Фейсбуці.

За словами Гайдая, балачки Кадирова про Варварівку і 500 «звільнених» дітей - хвороблива фантазія.

«Вони там зайняли якийсь населений пункт і звільнили 500 дітей, яких нібито українські військові тримали як щит. Це взагалі й уявити собі важко… Це можуть робити тільки росіяни. І в тому селі, про яке вони говорили, там всього 50 подвір’їв, тільки 50, які там 500 дітей? Це брехня на брехні», - заявив очільник області.

Гайдай також спростував заяви загарбників про те, що ними вже зайняті міста Попасна та Рубіжне.

«Бої за Рубіжне та Попасну тривають. Міста українські! І будуть українськими!...Вірю, вже скоро ми повідомимо, що ЗСУ розбили в хлам рашистських покидьків, які стріляють по наших дітях. Слава Україні!», - наголосив Гайдай.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.