У Харкові продовжують гасити пожежу на ринку «Барабашово» після ворожого обстрілу

Фото

У Харкові рятувальники продовжують гасити пожежу на ринку "Барабашово", викликану обстрілами з боку військ рф.

Площа пожежі склала 7 га, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Харківській області.

"Триває ліквідація пожежі, що сталася 17 березня в одному з найбільших торговельних центрів міста Харкова... Площа пожежі складає близько 7 га. Горять торговельні павільйони та частково пошкоджено 2 житлових будинки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ДСНС, усі зусилля підрозділів служби порятунку направлені на недопущення розповсюдження полум'я на житловий сектор та інші суміжні об'єкти. Загалом врятовано понад 10 житлових будинків.

На місці події працює 21 одиниця пожежно-рятувальної техніки та близько 100 осіб особового складу ДСНС.

Загалом за минулу добу, 17 березня, на Харківщині рятувальники здійснили 42 виїзди для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель.

Як повідомляв Укрінформ, торгові павільйони у різних місцях ринку загорілися внаслідок обстрілу. Виклик до служби порятунку надійшов близько о 14:00. Під час гасіння пожежі ворог завдав повторного удару. Двоє рятувальників отримали численні осколкові поранення, один із них від отриманих травм помер дорогою до лікарні.