Ворог поки не готується до висадки десанту на узбережжя Одещини

Відео

Російські військові кораблі не готуються висаджувати десант на узбережжя Одещини: продовжують маневрувати в Чорному морі, намагаються залякувати. Але нема жодних ознак підготовки до десантної операції.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє речник Оперативного штабу Одеської військової адміністрації Сергій Братчук в Телеграмі.

«У Чорноморській та Азовській операційних зонах ознак підготовки до проведення морської десантної операції не виявлено. Я знаю, що ворог зламає зуби на нашому Одеському оборонному районі», - зазначив Братчук.

За його словами, сили оборони Одеської області на узбережжі вжили відповідних заходів, щоб ворог не зміг тут висадити десант і вести бойові дії.

«Орки не хочуть ставати гарматним м’ясом для чорноморської риби. Вони знову відходять від берега, маневрують, тиснуть на нас психологічно. Мовляв, ми тут зараз висадимо десант, йдіть сюди», - пояснив Братчук дії окупантів на своїй сторінці в Фейсбуці.

Як повідомлялося, 14 березня в районі Одеси одесити чули постріли зенітно-ракетного комплексу - підрозділи ППО вели вогонь по ворогу.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.