На Луганщині сьогодні гуманітарного коридору не буде

На Луганщині через неотримання режиму тиші сьогодні, 15 березня, гуманітарного коридору не буде.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Режиму тиші немає - отже, сьогодні гумкоридору не буде. На жаль… Російська армія хоче більше заручників війни серед мирного населення і робить евакуацію неможливою. Обстріли не вщухають», - написав очільник області.

Він нагадав, що вчора евакуація автобусами з Попасної відбувалася під час бою в місті, ризикувати людьми Україна не може.

Гайдав зазначив, що сьогодні очікується черговий евакуаційний поїзд для жителів Луганщини - орієнтовний час відправлення - 14:00 із Новозолотарівки, далі - пересадка на поїзди у Донецькій області. Організований підвіз від БФ «Восток-СОС» із Сєвєродонецька та Рубіжного.

«Чекаємо на режим тиші…», - написав Гайдай.

Раніше він повідомляв, що 14 березня з Луганщини евакуювали понад 1700 людей.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.