З Авдіївки евакуювали 99 людей, серед яких 35 дітей

Фото

На Донеччині з обстрілюваної Авдіївки евакуювали 99 людей, серед яких 35 дітей.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Продовжуємо евакуацію з прифронтових міст. Сьогодні вивезли 99 людей із Авдіївки, яка вчора і сьогодні зазнає ударів російської зброї. Серед евакуйованих – 35 дітей. Рятуємо українців від російської навали!», - написав очільник області.

Як повідомляв раніше Кириленко, зі вчорашнього вечора (13 березня) тривають обстріли Авдіївки. Росіяни стріляють з тактичного ракетного комплексу «Точка-У» та реактивних систем залпового вогню. Один пакет граду окупанти випустили по Авдіївському коксохімічному комбінату. Крім того, пошкодили газогін, школу, приватні будинки.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.