На Луганщині учора поліція нарахувала майже 50 ворожих обстрілів

На Луганщині за минулу добу, 12 березня, загарбники здійснили 49 обстрілів.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зведеній інформації від МВС щодо ситуації щодо російського вторгнення станом на 13 березня 2022 року.

«Луганщина: Поліцейські щодня документують наслідки обстрілів та допомагають громадянам. Минулої доби, 12 березня, окупаційні війська здійснили 49 обстрілів території Луганщини. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені, серед яких троє неповнолітніх дітей, яких доставлено до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що внаслідок обстрілів було пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Кремінній, Попасній, Привіллі та Золотому. У деяких будинках через обстріли сталося займання.

Зазначається, що під ворожий артилерійський обстріл потрапили три загальноосвітні школи, лікарня, торговельний центр у місті Сєвєродонецьк. За даними МВС, ворожий снаряд також влучив у одне з приміщень поліції Луганщини.

Окремо уточнюється, що у містах Сєвєродонецьк та Лисичанськ ворожим вогнем було пошкоджено газопроводи.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.