Мер Херсона спростував фейк про захоплення військовими рф міського водоканалу

Міський голова Херсону Ігор Колихаєв сказав, що інформація про захоплення ворогом водоканалу – фейк і всі комунальні служби міста працюють в інтенсивному режимі.

Про це у Фейсбуці повідомила Херсонська міська рада, передає Укрінформ.

«З водоканалом все гаразд, підприємство працює, ніхто його не захоплював. Ще раз кажу: довіряйте лише офіційним джерелам інформації, не розганяйте паніку та не лякайте одне одного», - зазначив Колихаєв.

Він додав, що міськрада разом з Херсонгазом, Обленерго та іншими комунальними підприємствами інтенсивно працюють над відновленням постраждалих районів.

«Запасіться терпінням і розумінням: всі живі люди, не механічні роботи: дуже втомлюються, але все одно працюють самовіддано і сміливо», - звернувся до містян мер.

Окрім того, за його словами, вчора в місто вдалося завезти трохи інсуліну для трьох міських лікарень. Мешканці Херсону можуть отримати найнеобхідніші препарати централізовано в медустановах, для цього треба із собою мати рецепт від ендокринолога.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.