Агресори вбили ще двох жителів Донеччини

З початку вторгнення російських військ в Україну на Донеччині вбито 66 та поранено 319 мирних жителів - без урахування жертв у Маріуполі та Волновасі, точна кількість яких наразі не відома.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Росія вбиває цивільних! За 11 березня росіяни вбили ще двох людей. Цього разу - у Петрівському під Вугледаром. Крім того, вони поранили ще чотирьох мешканців області: 2 - у Євгенівці, 1 - у Новоандріївці та 1 - у Рубцях», - написав очільник області.

Він зазначив, що загальну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі встановити поки що неможливо.

«Кожен воєнний злочинець буде покараний!» - запевнив Кириленко.

Як повідомлялось, за даними Маріупольської міськради, за 12 діб блокади та обстрілів міста російські загарбники вбили 1 582 мирних жителів.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно вдерлися з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.