No candidate for block: lastnews У Мелітополі російські солдати викрали учасника мітингу проти окупації

У Мелітополі російські солдати викрали учасника мітингу проти окупації

У Мелітополі окупанти викрали чоловіка, який їхав машиною разом із сім'єю на автомобілі, з якого звучала пісня «Байрактар».

Про це під час прямого ефіру у Фейсбуці повідомила голова ГО “Свідоме товариство Мелітополя” Ольга Гайсумова, повідомляє Укрінформ.

«Він їхав машиною разом зі своєю сім'єю, його витягли з машини та відвезли у невідомому напрямку. Його звуть Киричук Сергій Сергійович. Про нього досі нічого не відомо. Ми тримаємо питання на контролі, але окупанти відповідають за його життя», - сказала Гайсумова.

Сьогодні тисячі мелітопольців знову вийшли на мирний мітинг проти окупації. Люди з національними прапорами скандують «Мелітополь – Україна», співають гімн України. За словами активістки, Киричука вкрали 9 березня. Він підтримує проукраїнські мітинги та з колонок його автомобіля звучала пісня «Байрактар».

Як повідомлялося, проукраїнські акції відбуваються в окупованому Мелітополі з 1 березня. Люди зустрічаються о 12:00 та йдуть вулицею міста до центральної площі.

Мер міста Іван Федоров закликав городян не підходити до техніки військових, не провокувати солдатів та подякував людям за їхню активну позицію.