На Київщині продовжує діяти комендантська година з 20:00 до 7:00 - КОДА

У Київській області продовжує діяти комендантська година від 20:00 8 березня до 7:00 9 березня. 

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба у Фейсбуці.

«Від 20:00 сьогодні, 8 березня, до 7:00 9 березня на території Київської області діятиме комендантська година. Нагадую, під час комендантської години у жодному разі не залишайте домівку. У разі оголошення повітряної тривоги – прослідуйте в найближче укриття. Ті люди, які перебуватимуть у цей час на вулицях, можуть вважатися членами диверсійних груп. Не наражайте себе на небезпеку та дотримуйтеся всіх правил!», - написав Кулеба.

Як повідомлялося, найбільш небезпечними напрямками Київської області є: Житомирська траса; Буча – Ірпінь – Гостомель; Макарів; північ Вишгородського району.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.