Бої за Житомирщину: загинули двоє поліцейських, троє поранені

Ексклюзив

Під час боїв на півночі Житомирщини загинуло двоє поліцейських і троє отримали поранення.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Коростенської райдержадміністрації Юрій Тарасюк, передає Укрінформ.

«Розпочалась четверта доба війни. Ситуація в Коростенському районі контрольована і водночас непроста. Маємо першого загиблого захисника України. У боях під Києвом загинув молодий 25-річний коростенець – Володимир Мазуренко», - йдеться у повідомленні.

Тарасюк додав, що надійшла інформація про загибель двох поліцейських в Народичах, трьох було поранено.

Згодом стало відомо, що двоє поліцейських, які загинули на півночі Житомирщини, потрапили під обстріл диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ).

Про це у Фейсбуці повідомляє поліція Житомирської області.

«Уночі 27 лютого під час виконання службового завдання із перевірки інформації про диверсійну діяльність у прикордонному районі Житомирщини, неподалік смт Народичів, ворожі ДРГ обстріляли службові автомобілі поліцейських. Унаслідок цього двоє правоохоронців загинули. Ще троє, серед яких представник громадського формування, отримали поранення», - йдеться у повідомленні.

Наразі на півночі області тривають поодинокі обстріли Овруча, Словечно та Народичів.

Раніше два винищувачі РФ намагалися знищити військову частину в Ушомирі Коростенського району, три ракети збили ЗСУ. Через наліт крилатої ракети горів елеватор у селі Радчиці в Гладковицькій громаді. Також у селі Радча Народицького району було зруйновано міст. Жертв немає, але є поранені мирні жителі.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі.

На всій території України запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.