У ряді областей працюють лише деякі відділення «Нової пошти»

У Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській, Сумській, Київській, Чернігівській та Миколаївській областях працюють лише деякі відділення компанії "Нова пошта".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

"У Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській, Сумській, Київській, Чернігівській та Миколаївській областях працюють лише деякі відділення. Вони працюють виключно на видачу тих посилок, що там знаходяться і тільки у разі, якщо немає загрози життю", - йдеться у повідомленні.

Відділення у інших областях від сьогодні будуть працювати за графіком суботи – з 9:00 до 18:00.

Зазначається, що компанія робить усе можливе, щоб врятувати та доставити посилки клієнтам. Водночас клієнтів "Нової пошти" просять перейти за посиланням https://tracking.novaposhta.ua/#/uk/ та перевірити, де знаходиться відправлення.

Якщо посилка знаходиться у Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській, Сумській, Київській, Чернігівській та Миколаївській областях - треба чекати на повідомлення про можливість отримання.

Якщо відправлення знаходиться у всіх інших областях, клієнт може самостійно зробити переадресацію туди, де зручно буде його отримати. Для цього треба натиснути у трекінгу кнопку «переадресація» та виберіть відділення, куди потрібно доставити відправлення.

"Усі посилки, які знаходяться у Новій пошті - зберігаються безкоштовно! Ми робимо все можливе, аби їх доставити", - підкреслили у компанії.

Як повідомлялося, АТ "Укрпошта" 25 лютого вирішило відновити роботу частини відділень для обслуговування пенсіонерів та забезпечення товарами побутового споживання.