У Харкові є запас продуктів - Терехов

У Харкові на сьогодні є запас продуктів.

Про це сказав харківський міський голова Ігор Терехов у ефірі ток-шоу "Право на владу", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні у нас запас продуктів є, деякі магазини закрилися, деякі аптеки закрилися... Завтрашній день покаже, що до чого", - сказав Терехов.

Він зазначив, що із завтрашнього дня також звертатиметься до підприємців та хлібопекарів.

За його словами, люди в Харкові зберігають спокій, військові тримають нелегку оборону.

Як повідомляв Укрінформ, близько 05:00 державний кордон України на ділянці з Російською Федерацією та Республікою Білорусь зазнав атаки з боку російських військ, підтримуваних Білоруссю. Атаки на прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску здійснюються із застосуванням артилерії, важкої техніки та стрілецької зброї. Це відбувається в межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. Крім того, атака відбувається з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей і з АР Крим.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.