ДТП зі «швидкою» на Харківщині: загиблий водій легковика був напідпитку - лікарі

Водій, який спричинив ДТП зі «швидкою» на Харківщині та помер дорогою до лікарні, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Харківської області.

«Спеціалізований автомобіль екстреної меддопомоги рухався на виклик поблизу м. Люботин. Біля одного з поворотів на шляху відбулось зіткнення із автомобілем Skoda Octavia, який, порушуючи правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу. У результаті ДТП постраждав 44-річний водій Skoda. Встановлено, що за кермом він знаходився у стані хмільного сп’яніння і вже під час здійснення шпиталізаціі помер», - повідомили в центрі.

Також у ДТП постраждала молодша медична сестра бригади екстреної меддопомоги. Її з підозрою на черепно-мозкову травму госпіталізували до лікувального закладу. Як повідомили у «швидкій», наразі стан їхньої співробітниці стабільний.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 4 січня на 461 км автошляху «Київ–Харків–Довжанський» поблизу селища Коротич Харківської області водій автомобіля Skoda Octavia, рухаючись у сторону міста Люботин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем бригади швидкої медичної допомоги. Від отриманих травм 44-річний водій Skoda Octavia помер дорогою до лікарні. Також постраждала 49-річна молодша медична сестра.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.