Ще одна смертельна пожежа: на Вінниччині загинули четверо дітей і двоє дорослих

Оновлено

У Вінницькій області внаслідок отруєння чадним газом загинули четверо дітей і двоє дорослих.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"Сьогодні у Вінницькій області, ймовірно, через отруєння чадним газом, загинули четверо дітей та двоє дорослих", - ідеться у повідомленні.

Поліція з'ясовує причину трагедії.

«До поліції надійшло повідомлення від старости села Мар'янівка Хмільницького району про те, що в будинку виявлено мертвими двоє дорослих і четверо малолітніх дітей. Дорослим – 44 і 34 роки, діти – віком 6, 8, 9 і 11 років», - повідомила начальник відділу комунікації поліції Вінницької області Анна Олійник.

На місці події працюють криміналісти та слідчо-оперативна група.

Поки що правоохоронці не підтверджують і не спростовують припущення ДСНС про те, що причиною смерті родини було отруєння чадним газом.

«Криміналісти з'ясовують чи це була несправність опалювальної системи, чи, можливо, десь було тління електропроводки», - зазначила Олійник.

Як повідомляв Укрінформ, 17 листопада у Хмельницькій області внаслідок пожежі в приватному будинку загинули четверо дітей (2015-2021 р.н.). Пожежу ліквідували місцеві жителі до прибуття підрозділів ДСНС. Вогнем знищені речі домашнього вжитку на площі 5 м2. За фактом пожежі відкрито два кримінальні провадження. Попередня причина пожежі — несправність пічного опалення. Батьки, які перебували у сусідній кімнаті, не постраждали. У рамках розслідування проводиться низка експертиз.