На Донеччині чоловік після сварки підпалив двох сусідок - поліція

У Донецькій області затримали чоловіка, який облив пальним та підпалив двох жінок, одна з потерпілих - у лікарні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Маріупольське райуправління поліції Донецької області.

Увечері 14 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що в смт Ялта Донецької області двох місцевих мешканок підпалив сусід. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Мангуського відділу поліції.

"Правоохоронці встановили, що між 60-річним чоловіком та 44-річною жінкою під час застілля виник словесний конфлікт. Через декілька годин після сварки нетверезий сусід прийшов до будинку потерпілої й облив її та її 61-річну родичку кількома літрами палива, кинув сірник та пішов", - ідеться в повідомленні.

Жінки самостійно загасили пожежу та викликали на медиків. Вони дістали опіки різного ступеня, 44-річну потерпілу було госпіталізовано.

Читайте також: На Херсонщині підлітка підозрюють у підпалі людини, потерпілий помер

Як зазначається, оперативники разом із патрульними всю ніч розшукували підозрюваного. Втікача знайшли в сусідньому селищі, де він переховувався в одному з будинків, та затримали у порядку статті 208 КПК України.

Фігурантові оголошено підозру в замаху на умисне вбивство двох осіб. Санкція відповідної статті передбачає від 10 до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

Розслідування триває.