Луганському центру екстреної меддопомоги передали 10 реанімобілів

Фото

Вручення сертифікатів та ключів від десяти сучасних реанімобілів для КНП «Луганський регіональний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» відбулося в Сєвєродонецьку.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Луганської облдержадміністрації.

Закупівлю десяти спеціалізованих автомобілів екстреної медичної допомоги класу «В» підвищеної прохідності проведено в нинішньому році.

Луганскому центру экстренной медпомощи передали 10 реанимобилей / Фото: Олексій Ковальов, Укрінформ

«Автомобілі придбано за кошти, які надійшли за договорами з Національною службою здоров’я, за сприяння очільника Луганщини Сергія Гайдая. Автомобілі надійшли дуже вчасно – під час чергової хвилі пандемії коронавірусу. Транспорт вже сьогодні отримають громади області і відразу почнуть працювати», - йдеться в повідомленні.

Вартість кожного реанімобіля – 2,3 млн грн. Машини мають максимальну комплектацію, апаратури достатньо, щоб надавати допомогу у найвіддаленіших районах. Вони повністю відповідають вимогам сучасної медицини та нормативним документам.

Читайте також: Двадцять нових «швидких» отримали медичні заклади Чернігівщини

З урахуванням десяти придбаних автомобілів забезпеченість Луганського регіонального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф новим автотранспортом сягнула майже 60%.