Прикордонники на Луганщині затримали росіянку зі снайперським прицілом

Фото

На пункті пропуску через кордон у Луганській області затримали росіянку, в якої виявили снайперський приціл, мисливські ножі та кайданки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МВС.

У пункті пропуску "Мілове" співробітники Держприкордонслужби зупинили для перевірки автомобіль, який прямував до Росії. Окрім водія, у ньому перебувала пасажирка - громадянка РФ.

Фото: mvs.gov.ua

"Під час огляду автівки прикордонники спільно зі співробітниками митниці виявили серед багажу росіянки наплічник з небезпечними предметами. Серед яких - нічний снайперський приціл уніфікований, бікфордів шнур, три мисливські ножі, металеві кайданки, кобура до пістолета Макарова та один набій калібру 7,62 мм. Власниця речей пояснила, що не звернула увагу на рюкзак, який нібито належить її сину, бо забирала всі речі, які мала", - ідеться у повідомленні.

Фото: mvs.gov.ua

Небезпечні предмети вилучено, проводяться кримінально-процесуальні заходи.

Відповідні відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 333 КК (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю).

Читайте також: На кордоні з Білоруссю СБУ під час навчань виявила схрон зі зброєю

Як повідомляв Укрінформ, 23 вересня у пункті пропуску "Бориспіль" прикордонники спільно з працівниками митниці виявили у громадянки України лікарські засоби, до складу яких входить псевдоефедрин.

Фото: dpsu.gov.ua