У Миколаєві відкриють басейн для юних спортсменів

Велике будівництво

Сучасний 25-метровий басейн із супутньою інфраструктурою побудують у Миколаєві для вихованців Обласної дитячо-юнацької спортивної школи; проєктування басейну вже завершено.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Миколаївської облдержадміністрації. 

Зазначається, що торік за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» вже оновили частину спортивної школи. Тут з’явився сучасний багатофункціональний зал, де одночасно можуть займатися секції з різних видів спорту.

«Ми маємо амбітні плани та не зупиняємося на досягнутому. Цьогоріч планується реставрувати другу частину цього об’єкта», - заявив заступник голови Миколаївської ОДА Олександр Трайтлі.

Читайте також: На Закарпатті після капремонту відкрили найбільший шкільний басейн

Він повідомив, що проєктно-кошторисна документація другої черги реконструкції вже готова. Згідно з проєктом, збудують повнорозмірний 25-метровий плавальний басейн та добудують кілька споруд, аби розширити функціональні можливості спортивної школи.

Як повідомлялось, цього року за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» в Україні збудують і відремонтують 29 басейнів і 80 стадіонів, якими зможуть користуватися дорослі й діти. Крім того, за словами координатора програми, заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка, відкриють 95 шкіл та 70 дитсадків по всій країні.