ЦВК прийняла на опрацювання уточнений протокол від ОВК на Донеччині

Центральна виборча комісія прийняла для подальшого опрацювання уточнений протокол окружної виборчої комісії № 50 (Донецька область) щодо встановлення підсумків голосування на проміжних виборах народних депутатів 28 березня.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у п’ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми прийняли уточнений протокол ОВК № 50, він знову буде опрацьований, будемо реагувати за результатами опрацювання, якщо в цьому буде необхідність”, - зазначив голова ЦВК Олег Діденко.

Як повідомляв Укрінформ, 30 березня ЦВК зобов'язала окружну виборчу комісію усунути неточності та скласти уточнений протокол про підсумки голосування на проміжних виборах народних депутатів в одномандатному виборчому окрузі №50 (Донецька область).

Читайте також: Довибори в Раду: Голосування на дільниці в Яремчі визнали недійсним - ЧЕСНО

В Україні 28 березня відбулися проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №50 (Донецька область) і №87 (Івано-Франківська область). Результати голосування мають бути встановлені до 12 квітня.

На 87-му окрузі наразі продовжується встановлення результатів виборів. Станом на 12.45 п’ятниці, за даними ЦВК, пораховано 90,59% протоколів ДВК. Лідирує кандидат від партії “Слуга народу” Василь Вірастюк, який набрав 31,51%, на другому місці - висуванець від партії “За майбутнє” Олександр Шевченко з 29,52%.