У Житомирі ремонтують спортшколу

Велике будівництво

У Житомирі в рамках програми «Велике будівництво» триває ремонт дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард», на що передбачено 15,5 млн грн.

Про це інформує Житомирська ОДА.

«У «Авангарді» триває виконання робіт відповідно до проєкту. Загалом там передбачено: проведення загально-будівельних робіт, модернізація інженерних мереж, облаштування внутрішніх приміщень, оздоблення фасадів та внутрішніх приміщень, благоустрій території, створення публічного простору», - йдеться у повідомленні.

Підрядникам залишилося завершити оздоблення фасаду, благоустрій території, дофарбувати внутрішні приміщення, виконати капітальний ремонт першого поверху, санвузлів та великого спортивного залу.

Кошторисна вартість цього об’єкту становить15,5 млн грн.

Читайте також: На Дніпропетровщині за програмою “Велике будівництво” зводять дитсадок

Загалом на Житомирщині у рамках «Великого будівництва» планують відремонтувати та реконструювати 7 приймальних відділень лікарень, 24 амбулаторії, 11 шкіл, 7 садочків та 9 стадіонів, а також здійснити капітальний ремонт понад 190 км доріг.

Як повідомлялося, проєкт «Велике будівництво» розпочався 1 березня. Очікується, що в його межах буде відремонтовано 4 тисячі кілометрів доріг державного значення, на що передбачено більше 85 млрд гривень. Також цього року в Україні мають побудувати чи реконструювати 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів і придбати 100 шкільних автобусів.

Фото: oda.zht.gov.ua