Поліція розшукує підозрюваного у вбивстві бойовика "ДНР" у Маріуполі

Поліція Донеччини розпочала операцію з розшуку підозрюваного у вбивстві колишнього бойовика «ДНР» Романа Джумаєва, застреленого сьогодні.

Про це 16 вересня повідомили в поліції Донецької області, розмістивши на своєму сайті прикмети підозрюваного.

"Прикмети зловмисника: вік 30-40 років; зріст приблизно 180 см; тілобудова середня спортивна; одягнений у чорні штани та чорну футболку. Якщо ви маєте будь-яку інформацію про подію або підозрюваного, повідомляйте за телефоном 102", - звернулися до можливих свідків поліцейські.

Зазначається, що про постріли у квартирі багатоповерхівки до поліції повідомила сусідка, на місце було спрямовано слідчо-оперативну групу. У тамбурі було виявлено тіло чоловіка з вогнепальним пораненням. Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Обставини вбивства встановлюються.

Читайте також: У Маріуполі розстріляли бойовика "ДНР", випущеного під домашній арешт

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі в понеділок, 16 вересня, розстріляли бойовика «ДНР» Романа Джумаєва, випущеного судом під домашній арешт. За попередньою інформацією, в чоловіка вистрелили 7 разів, він помер до приїзду «швидкої».

Джумаєва звинувачували у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (тероризм). Останнє засідання відбулося на початку серпня. Жовтневий районний суд змінив запобіжний захід підозрюваному на домашній арешт.