Відбувся перший Всеукраїнський чемпіонат Нацполіції з практичної стрільби

Фото

На Херсонщині відбувся перший Всеукраїнський чемпіонат Національної поліції з практичної стрільби із пістолетів.

Про це повідомляє офіційний сайт ГУ НП в Херсонській області.

«Сьогодні на сучасному полігоні поліції Херсонщини відбулося урочисте відкриття першого Всеукраїнського чемпіонату Національної поліції з практичної стрільби із пістолетів. Спортивне свято проходить під гаслом «Потужність-Швидкість-Влучність», воно об’єднало 83 найкращих стрільців-поліцейських у складі 27 команд з усіх областей України, Департаментів патрульної поліції та поліції охорони», - йдеться у повідомленні.

Спортсмени-стрільці виборювали першість у чотирьох видах швидкісних вправ високої складності: «Ель-Президент», «Паніка», «Шквал» та «Тунелі Купера». Стріляли з пістолетів, які є на озброєнні в Національній поліції України.

Всеукраїнський чемпіонат Національної поліції з практичної стрільби / Фото: hr.npu.gov.ua

«Змагання відбуваються завдяки прийнятому керівництвом Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції рішенню про відновлення спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи в поліції», - наголосила начальник Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції Оксана Хоменко.

Читайте також: СБУ відпрацьовує звільнення заручників під час антитерористичних навчань

Привітав усіх присутніх з великим спортивним світом і т.в.о. начальника обласного главку поліції Херсонщини Микола Цап. Він підкреслив, що для Херсонської області проведення чемпіонату такого високого рівня – велика честь та відповідальність.

Змагання пройшли на сучасному стрілецькому полігоні, де поліцейські Херсонщини відпрацьовують свої дії на відкритій місцевості із застосуванням всіх видів стрілецької зброї.