Чоловіку, який погрожував підірвати квартиру на Херсонщині, повідомили про підозру

Чоловік, який погрожував підірвати квартиру в місті Олешки Херсонської області, наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання в Херсоні, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу, затриманому повідомили про підозру.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у суботу у відділі комунікації поліції Херсонської області.

«Чоловік, який учора погрожував підірвати квартиру в м.Олешках, затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання в Херсоні. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Затриманому повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.345 Кримінального кодексу України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Херсонщині затримали чоловіка, який погрожував підірвати квартиру

Також за фактом незаконного поводження з боєприпасами відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 ККУ. Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк до 7 років.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня ввечері працівники Олешківського відділення поліції прибули за адресою проживання 49-річного жителя районного центру для проведення санкціонованого обшуку. Чоловік є засудженим за дезертирство до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі. Але правопорушник відмовився відчиняти двері та заявив, що підірве гранату. Після довготривалих перемовин поліцейським вдалося його затримати.