Буревій над Чернігівщиною зносив дахи, валив дерева, травмував людей

Фото

Унаслідок буревію, що пронісся Чернігівщиною, на території Чернігова та області зруйновано дахи 6 адміністративних, житлових та господарських будівель.

"Станом на 17.00 22 березня, внаслідок погіршення погодних умов, зокрема поривів вітру 15-20 м/с, на території м. Чернігова та 7 районів області сталося руйнування покрівель 6 будівель адміністративно-побутового, житлового та господарського призначення. Жертв та постраждалих немає", - ідеться у повідомленні.

Для проведення аварійних робіт від управління ДСНС в області залучалося 9 одиниць техніки та 35 чоловік особового складу. Крім того, у восьми місцях рятувальники прибирали повалені дерева.

Уявити картину того, що відбулося, допомагають соцмережі. Зокрема, про травмованих людей пише чернігівець Євген Волошин у Facebook"Прямо зараз у центрі міста агітаційна стела впала на людину, привалила та завдала тілесних ушкоджень чоловікові похилого віку - розбила йому голову. Викликали швидку допомогу", - розповів очевидець.

Читайте також: Українцям прогнозують дощ, мокрий сніг і нічні морози

Обласний телеканал UA: Чернігів повідомляє про те, що після буревію до травмпункту Чернігівської міської лікарні № 2 звернулося двоє людей - чоловік, на якого впав агітаційний стенд, та жінка з переломом ноги. Життю постраждалих нічого не загрожує.