Марина Порошенко відвідала Дар’ївську амбулаторію на Херсонщині

Фото

На Херсонщині дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Дар’ївську амбулаторію загальної практики сімейної медицини, яка є структурним підрозділом Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Про це повідомляє офіційний сайт Херсонської ОДА.

«Під час поїздки Марина Порошенко ознайомилася з матеріально-технічною базою медичного закладу і поспілкувалася з пацієнтами», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з 2017 року Дар’ївська амбулаторія бере участь у пілотному проекті впровадження електронної системи охорони здоров’я. Тут запроваджено електронний запис на прийом до лікаря, а також ведеться реєстр всіх жителів Дар’ївської дільниці. За цей час створено автоматизовані робочі місця лікарів, розпочато електронне заповнення карток пацієнтів.

Завдяки наявній електронній базі, станом на 1 березня 2019 року, укладено понад 8,7 тисячі декларацій, що становить 62% від загальної кількості громадян, які проживають на території дільниці.

Читайте також: На Київщині запрацювала амбулаторія з телемедициною

В амбулаторії надається медична допомога по чотирьох напрямках – терапія, педіатрія, сімейна медицина та акушерство і гінекологія.

Фото Херсонської ОДА