В Україні внаслідок негоди загинули двоє осіб

В Україні внаслідок сильного пориву вітру загинуло двоє осіб, троє постраждало, з них — двоє дітей.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

“11 березня внаслідок падіння частини покрівлі з ТЦ «Фуршет» м. Коростишів Житомирської області загинула 1 особа та 1 особу госпіталізовано... Також внаслідок падіння частини дерева у м. Хмільник Вінницької області загинула 1 особа (1990 р.н.)”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, у м. Миколаїв внаслідок падіння частини дерева на маршрутний мікроавтобус травмовано 2 дітей (2010 та 2015 р.н.), яких госпіталізовано.

У м. Чортків Тернопільської області сталося руйнування покрівлі в готелі “Таня” на площі 500 м кв.

Внаслідок пориву вітру у м. Біляївка Одеської області з приміщення котельні ДНЗ «Веселка» зірвало металопрофіль на площі 370 м кв.

Внаслідок пориву вітру у с. Телешівка Рокитнянського району Київської області з покрівлі школи зірвало металопрофіль на площі 300 м кв. та в м. Балта Одеської області з покрівлі центральної районної лікарні зірвало металочерепицю на площі 500 м кв. Жертв та постраждалих немає.

Внаслідок поривів вітру залишаються пошкодженими дахи 211 будівель (було пошкоджено 251, 40 вже відновлено ) житлової та соціальної сфери у 5 областях, а саме: Львівська – 102, Івано-Франківська – 4, Тернопільська – 50, Вінницька-5, Волинська-14, Дніпропетровська-1, Житомирська-5, Київська-2, Кіровоградська-2, Одеська – 4, Миколаївська-1, Черкаська-16, Чернівецька-1, Чернігівська-1 та м. Київ-7. Заходи з відновлення тривають.

Протягом доби підрозділами ДСНС прибрано понад 160 повалених дерев.

Для ліквідації наслідків негоди залучено від ДСНС 719 чоловік особового складу та 171 од. техніки.