Несвяткова погода: на "Валентина" українцям обіцяють сніг із дощем та ожеледицю

Карта

Невеликий сніг у четвер очікується у західних, північних, більшості центральних та Одеській областях, температура вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У західних, північних, більшості центральних та Одеській областях невеликий сніг, місцями з дощем, на решті території без істотних опадів. На дорогах країни, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний та західний, 5-10 м/с, в Карпатському регіоні окремі пориви 15-20 м/с. Температура вдень від 2° морозу до 3° тепла, на заході та півдні країни 0-5° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві 14 лютого невеликий сніг, вдень з дощем. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вдень 0-2° тепла. На Київщині також невеликий сніг, вдень місцями з дощем. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з прогнозом, 15-16 лютого в Україні без істотних опадів, лише на Прикарпатті вночі 15 лютого невеликий сніг. На дорогах, крім півдня, ожеледиця. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 1-6°, у східних областях 7-12° морозу; вдень в Україні 0-5° тепла, 16 лютого на заході країни до 9° тепла.

У столичному регіоні опади не очікуються. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла.

Читайте також: На Україну суне арктичне повітря – синоптик

На 17- 18 лютого синоптики опади не прогнозують. Температура вночі від 3° морозу до 3° тепла; вдень 0-6° тепла, 17 лютого на Прикарпатті 5-10° тепла.

На Київщині також без опадів. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла; вдень 0-5° тепла.

Фото з соцмереж