Розстріл подружжя у Миколаєві: поліція розповіла подробиці

Подружжя, яке розстріляли у Миколаєві біля райсуду, було з Одеси. Вони виграли суд у свого опонента, який був винен їм гроші.

Про це журналістам розповів перший заступник начальника ГУ Нацполіції в Миколаївській області Іван Виговський, кореспондент Укрінформу.

«30 січня суд розглядав цивільний позов про боргові зобов'язання ще за 2008 рік. Миколаївець був винен подружжю з Одеси певну суму, і суд прийняв рішення на користь одеситів. Після судового засідання між ними стався конфлікт, і боржник розстріляв своїх опонентів з мисливської рушниці», - сказав Виговський.

Він також зазначив, що зловмисника вдалося відразу затримати завдяки тому, що повз суд проїжджав працівник поліції. Він і затримав злочинця та викликав підмогу.

Читайте також: Масове вбивство в Лас-Вегасі: ФБР не знайшло мотиву у діях злочинця

Як уже повідомляв Укрінформ, 30 січня близько 15:00 в Інгульському районі міста Миколаєва біля Ленінського районного суду місцевий мешканець смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя. Жінка загинула на місці події, чоловік - у кареті швидкої допомоги. Завдяки оперативним діям правоохоронців зловмисник був затриманий оперативним співробітником Інгульського відділу поліції.

Проводяться слідчі дії, на місці події знаходиться все керівництво Миколаївського главку поліції на чолі з начальником ГУНП Миколаївській області Олександром Анохіним.

Попередня кваліфікація злочину ч.2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.