Укравтодор звітує про ситуацію на дорогах — заторів немає

На українських дорогах державного значення забезпечено проїзд. В областях, де на вихідних були опади, тривають роботи з розчищення від снігу.

Про це повідомляє Укравтодор у Facebook.

"Проїзд усіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано. В областях, де вихідними днями спостерігались опади, виконуються роботи з повної розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що станом на 08:00 год 29 січня опади у вигляді короткочасного снігу спостерігаються у Сумській області. В інших областях невеликий дощ. Спостерігається туман в Тернопільській та Житомирській областях.

"Стан покриття на а/д державного значення у Закарпатській, Дніпропетровській, Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Луганській та Полтавській областях засніжене", - додають в Укравтодорі.

Крім того, повідомляється, що на території Київської області виникла ожеледиця, у Донецькій області на дорогах снігові перемети.

Читайте також: Дороги на Закарпатті можуть перекрити лавини

Для координації дій обласних служб автомобільних доріг, відповідальних за належне транспортне сполучення, при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 485 одиниць техніки та 745 робітників.