Порошенко відвідав ветеранів, які проходять реабілітацію після поранень

Фото

Президент Петро Порошенко на Рівненщині відвідав ветеранів АТО/ООС, які проходять реабілітацію, в тому числі із застосуванням арт-терапії, в Республіканському центрі лікування та реабілітації наслідків нейротравм.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент оглянув умови, в яких проходять реабілітацію ветерани АТО/ООС з різних підрозділів добровольчих батальйонів та Збройних сил України, зокрема 25-ї окремої десантно-штурмової бригади, батальйонів “Київська Русь”, “Донбас-Україна” та інших", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у прес-службі, на прохання воїнів глава держави підписав їхні картини та подарував різдвяні подарунки. Військові також подарували Президенту одну із своїх картин на згадку про зустріч.

Петро Порошенко відвідав Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни / Фото: president.gov.ua

Читайте також: Держава не чинитиме жодного тиску на парафіян — Порошенко

Глава держави також зустрівся з медичним персоналом центру, передав слова подяки медикам за їх благородну справу, привітав з Різдвом Христовим та Новим 2019 роком і наголосив на пріоритетності допомоги ветеранам як для центральної, так і для регіональної влади.

Президент представив присутнім міністра у справах ветеранів Ірину Фріз та підкреслив, що питання допомоги та реабілітації ветеранів нашої війни за незалежність є для нього одним з перших пріоритетів.

Він також повідомив про домовленості щодо співпраці з міністерствами ветеранів країн НАТО, зокрема зі США.