У Харкові військове санітарне авто зіткнувся з "жигулями"

Військовий санітарний автомобіль "Богдан-2251" і легковик "ВАЗ-2104" зіткнулися на перехресті у центральній частині Харкова: четверо людей постраждали, включаючи дитину.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли в прес-службі Управління патрульної поліції Харківської області.

"Аварія сталася близько 09:20 на перехресті Московського проспекту і бульвару Богдана Хмельницького. Зіткнулися військовий санітарний автомобіль "Богдан-2251" і "ВАЗ-2104". У результаті аварії постраждали водій і двоє пасажирів автомобіля "ВАЗ-2104", включаючи дитину, а також пасажир санітарного автомобіля", - відзначили в поліції.

Троє постраждалих з легковика, додали в поліції, - в міській лікарні швидкої допомоги, в тому числі, дитина: "Їхньому життю нічого не загрожує".

Читайте також: У Німеччині зіткнулися два шкільних автобуси, десятки постраждалих

Водночас у прес-службі Харківської міськради повідомили, що двоє постраждалих - жінка і дитина - знаходяться в операційній: "Чоловіка оглядають лікарі".

Як уточнили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області, у 38-річного водія авто "ВАЗ", його 36-річної дружини та семирічної дитини - травми різного ступеня тяжкості. Пасажир "Богдана" із забоями відмовився від госпіталізації.

Інформація про ДТП, як стало відомо, внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень. Вирішується питання про кваліфікацію події.