У Житомирі “на гарячому” спіймали зловмисників, які хотіли продати румунські паспорти

Оперативні підрозділи Держприкордонслужби виявили у Житомирі схему незаконного виготовлення та збуту документів України та ЄС.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі Північного регіонального управління Держприкордонслужби України.

«Під час документування злочинної діяльності, співробітники оперативних підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби та слідчі Житомирського міськвідділу поліції, під процесуальним керівництвом Житомирської місцевої прокуратури, з залученням підрозділу оперативного реагування ДОЗОР, в місті Житомир затримали 3 злочинців. Вони намагалися збути підроблені документи громадян Румунії, видаючи їх за справжні», - розповіли у прес-службі.

Читайте також: У “Борисполі” затримали іноземця, якого розшукують США

Зазначено, що злочинці запевняли громадян України, що за такими документами вони зможуть безперешкодно перебувати та працювати в країнах Європейського Союзу.

Правоохоронці провели у помешканнях затриманих санкціоновані обшуки, де вилучили обладнання для незаконного виготовлення документів та незареєстровану бойову зброю. Нині тривають слідчі дії.